Mobil bar og cocktail catering med fri bar til fest

Selvom planlægning af fester kan være spændende, kan det også være en udfordrende opgave at sikre, at alt går glat. Fra valg af den rette placering til menuen og underholdningen er der mange faktorer at overveje. En af de mest afgørende beslutninger, du vil træffe, er valget af bar. Her kommer Monkeybar ind i billedet som den perfekte mobil bar og cocktail catering løsning til din fest!

Monkeybar er en mobil bar, der specialiserer sig i cocktail catering med en fri bar til festen. Skal I holde bryllup, firmafest, sommerfest eller andet fest, så lad os hjælpe jer med baren.

 

Cocktail Catering på Farten

Med Monkeybar behøver du ikke at bekymre dig om at indkøbe drikkevarer eller ansætte bartendere. Vores hold af erfarne bartendere kommer til din fest klar til at blande lækre cocktails ad libitum til jeres gæster. Fra klassiske favoritter til spændende signaturdrinks skaber vi en unik oplevelse, som dine gæster vil elske. Fri bar til fest er altid en god ide som kan sætte gang i jeres fest.

Fri Bar

Én af de mest populære løsninger hos Monkeybar er vores fri bar pakke. Her kommer vi med alt der skal bruges til jeres fest, lige fra mobile barer, bartendere, spiritus, isterninger, rigtige glas og barudstyr. Dette betyder, at dine gæster kan nyde deres drinks uden begrænsninger. Alt efter jeres arrangement, så anbefaler vi 4 - 8 forskellige typer af drinks. Vi kommer selvfølgelig med gode forslag til populære cocktails, som vi ved virker af erfaring. Men vi er selvfølgelig fleksible og åbne for forslag, så det passer ind i jeres tema og til jeres fest.

Fleksibilitet og Bekvemmelighed

Med en mobil bar som Monkeybar får du en utrolig fleksibilitet. Uanset om din begivenhed er indendørs eller udendørs, så tilpasser vi os og leverer den samme høje kvalitet og service. Derudover håndterer vi alt, lige fra opsætning af bar til nedtagning, så I kan fokusere på at nyde jeres fest uden stress og bekymringer.

Perfekt til Enhver Anledning

Uanset om det er en firmafest, sommerfest, julefrokost, et bryllup eller en fødselsdag, så er Monkeybar den perfekte tilføjelse til enhver begivenhed. Vores lækre drinks og cocktailmenu samt professionelle bartendere skaber en god atmosfære, som jeres gæster vil sætte pris på.


Når det kommer til at vælge den rigtige bar til din næste fest, så er Monkeybar et trygt valg. Vi har mere end 15 års erfaring med afvikling af fri bar og cocktail catering til fest arrangementer.

Med vores forskellige mobilbar løsninger, herunder fri bar og højkvalitets cocktail catering kan du være sikker på, at din fest bliver en succes.

Så hvorfor vente? Book Monkeybar i dag og lad os tage din fest til næste niveau med vores gode service og fantastiske drinks.

Mobilbar og Cocktail Catering: Smagen af gode drinks

En afgørende del af vores succes har været vores erfaring og evne til at levere smagfulde, hurtige og lækre cocktails til hver en begivenhed. Vores mobile barer har bragt en unik atmosfære til hvert arrangement, og vores erfarne bartendere har tryllet lækre cocktails frem i et hurtigt tempo, så vi ikke har gæster der står og venter. Vores cocktail catering har været en stor hit, og gæsterne har nydt den ekstraordinære oplevelse af at have specialdesignede drinks skabt lige for dem.

 
Forrige
Forrige

Book professionelle bartendere til din fest og lad os sørge for fri bar

Næste
Næste

Hvid Jule-Mojito cocktail som gør juleaften en smule hyggeligere