book tjener nu

Vi får flere og flere henvendelser på leje af kompetente tjenere. - I den forbindelse vil vi klart anbefale Booktjener.nu.

Hvorfor? Fordi de altid har glade tjenere på arbejde, som kan give dine gæster en ekstra god aften og lade dig falde ubekymret tilbage i stolen og nyde, at tingene bare spiller. 

 

Servicemindede

Service er et kodeord i denne branche og derfor det absolut vigtigste og største kompliment man kan give os efter udført job. Vi arbejder altid hård imod dette kompliment.

professionelle

Kommer til tiden, er velklædte, arbejdsomme, venlige, opmærksomme, erfarne og til stede. Det er hvad vi forlanger af vores tjenere og det du bør forvente.

altid med smil

Et smil er den letteste vej til at skabe god stemning til et arrangement og kan man lide sit job, så er det let at skabe den stemning. Det kan vi.

mød holdet

Booktjener.nu består af en administration og så selvfølgelig alle deres dygtige tjenere, som altid er klar til at levere en super professionel og serviceminded indsats. Dertil kommer deres mange samarbejdspartnere, som gør det muligt at dække et helt arrangement. Prøv dem!

Book-tjener.jpg
Direktøren-Anne.jpg
Kokken.jpg