ChefMe: Book en kok og få en madoplevelse i egne omgivelser.

Er der tjek på baren til jeres næste arrangement, så har I måske også brug for en kok i eget hjem til at fuldende en god aften. Hos ChefMe mener de, at det hyggeligste spisested er inden for hjemmets fire vægge - så hvorfor ikke leje en kok, som tager sig af den kulinariske del og bringer restaurant-kvaliteten ind i jeres hjem.

Indkøb af de bedste indgredienser 

 

Laver maden i dit eget køkken og præsenterer hver ret

 

Tager opvasken

 

 

Koncentrér dig om hyggen. ChefMe indkøber de bedste ingredienser, laver maden i dit eget køkken, præsenterer og serverer hver ret, og som prikken over i’et rydder vi også op i køkkenet.

Hos ChefMe mener vi at det hyggeligste spisested er inden for hjemmets fire vægge - så hvorfor ikke leje en kok på ChefMe, som tager sig af den kulinariske del og bringer restaurant kvaliteten ind i dit hjem.

Kokken kommer hjem til dig med friske råvarer og tilbereder samt serverer maden - så alt du skal koncentrere dig om er nærværet med dine gæster. Overlad maden til os. I jagten på det perfekte værtskab, hvor alt skal være fejlfrit, glemmer vi i stressen ofte det der er allervigtigst, nemlig gæsterne. Hos ChefMe står vi for alt, lige fra indkøb af de bedste råvarer, vi klarer enda oprydning af køkkenet. Så lej en kok til dit bryllup, konfirmation, fødselsdag, eller hvis i bare ønsker en hyggelig middag derhjemme, så du kan koncentrere dig om hyggen og at være til stede med dine gæster.

Vi gør en dyd ud af at tilberede og anrette maden til perfektion, samt præsentere og servere hver ret. Så alt du skal koncentrere dig om, er at hygge og være til stede med dine gæster.

chefme_all.png