Cocktail kursus

Oplev 2 timers spændende cocktailkursus sammen med dine venner og kollegaer.

Få et mundtligt grundkursus i at lave cocktails og lær teknikkerne i praksis, så du kan gå fra kurset med evnerne til at lave lækre cocktails. 

Så uanset om der er tale om en polterabend med 15 deltagere eller et firma event med 100 deltagere, så er et cocktailkursus perfekt til ethvert socialt arrangement.

VI MEDBRINGER ALT

Vi medbringer alt, hvad der skal bruges, så det eneste I skal tænke på er at møde op til et fedt event.

Vi medbringer;

✓ Spiritus, mixer, likør, bartenderudstyr m.m.
✓ Friskt indkøbt råvarer
✓ En til flere charmerende bartendere
✓ 2 timers forløb
 

PRISEN BEGYNDER FRA 300 KR. INKL. MOMS. PR. GÆST. (MIN. 10 GÆSTER I 2 TIMER)

Cocktailkursus

Her ses en lille video fra vores cocktailkursus hos Deloitte, Juni 2019.

Hos Deloitte gav vi en introduktion til det basale barudstyr m.m. samt præsenterede 4 forskellige cocktails som alle kan lave derhjemme. Lige ledes havde vi stået for lidt kager og snacks til arrangementet.

 

Cocktailkursus i Roskilde (Sept. 2019)

I forbindelse med Grundejerforeningen, Ibsgårdens sommerarrangement stod Monkeybar for et simpelt cocktailkursus for 60 personer.

Vi gennemgik basale grundteknikker samt 3 forskellige cocktails: Hvordan laver man en god GT? Old fashion og Darn and stormy. - Herefter skulle gæsterne selv prøve kræfter med at lave de udvalgte cocktails.

"Og på grundejerforeningens vegne tak for et yderst velorganiseret og professionelt afviklet arrangement. Det levede til fulde op til og oversteg vores forventninger og var en utrolig fin kick-start på aftenens fest, som fik et ekstra skub af Jeres arrangement."

 

BRUG FOR COCKTAIL INSPIRATION? - SÅ SE VORES MEST POPULÆRE COCKTAILS HER