Reception

Skal jeres virksomhed lancere en ny produktlinje, fejre indvielse af nye lokaler eller andet, så er det altid lidt sjovere med en lækker cocktail i hånden. 

Vi sørger for, at sætte op inden folk begynder at ankomme, lave lækre cocktails i det valgte tidsrum og vi pakker det hele ned igen efterfølgende. Ved receptioner er det især vores "per cocktail" løsning der fungerer godt. 

Ønsker I andet end cocktails, så som DJ, catering eller andet, så hjælper vi også gerne med det.

Ring til os på +4560170269 og hør nærmere eller få et uforpligtende tilbud herigennem siden. Send os en mail ved at skrive her.

 

mobilbar løsninger

FRI BAR (4 TIMER)

Vi kommer med hele pakken og tager det hele med igen, når festen er overstået. Bar, bartendere, spiritus, is, glas, frugt, tilbehør, mixers osv. (Min. 25 pers.)

250 kr. per. person. inkl. moms.

Eller prøv vores Fri bar de lux til 350 kr. inkl. moms

 

Monkeybar var hyret af Hippocorn i forbindelse med bogudgivelsen af Lars Tvede og Mads Faurholt. Se vores lille video nedenfor.

PER COCKTAIL

Vi medbringer alt ligesom ved fri bar pakken, forskellen er blot, at der betales pr. cocktail. God løsning til eksempelvis firma receptioner, hvor antallet kan variere. (Min. 50 pers.)

50 kr. inkl. moms. per. cocktail + 5000 kr. inkl. moms. i startgebyr. 

 

LEJE AF BARTENDER

Mangler I blot en bartender til at fuldende jeres bar? - så har vi dygtige, velsoigneret og charmerende bartendere der kan hjælpe jer.

250 kr. per. time inkl. moms.