Total eventløsning

Total eventløsning er løsningen for dig, der er interesseret i den komplette eventløsning. Monkeybar håndterer alle aspekter af eventet, lige fra udfærdigelse af konceptet, udsmykning, catering til bookning af underholdning m.m. Som sagt, så står vi for alt det praktiske i forbindelse med dit arrangement, så du kun skal sørge for at invitere dine gæster eller kollegaer. Med vores total eventløsning er du sikker på, at du får en fest, du sent glemmer. Hos Monkeybar har vi et bredt, men nøje udvalg af samarbejdspartnere og leverandører til alt lige fra professionelle fotografer til cateringbureauer, musikere, bands og DJ’s. Vi er selv et hold af kreative, erfarne og dygtige event folk, som vil bidrage til at I får en super fed fest. 

Vi giver dig altså mulighed for at samle din ordre ét enkelt sted frem for at indhente, sammenligne og udvælge tilbud fra mange forskellige steder og leverandører. Det skal være nemt og tillidsfuldt. Alt det klarer Monkeybar for dig – og naturligvis til en bedre pris, end hvis du skulle ud at booke en masse forskellige steder. Vores samarbejdsaftaler garanterer, at du altid får det bedst mulige tilbud, da du samler alle dine bestillinger gennem os.  

Mobilbar_bar_til_fest.jpg

EVENT PLANNING

At planlægge et event er ofte utrolig tidskrævende, omkostningsfuldt og udmattende for mange mennesker. Derfor tager vi teten og laver det krævende fodarbejde og på baggrund af en dialog med jer, så sammensætter vi et tilbud og løsning som er lige i jeres ånd.

““PLANNING WITHOUT ACTION IS FUTILE, ACTION WITHOUT PLANNING IS FATAL.” – CORNELIUS FICHTNER”

VENUE OG UDSMYKNING

Om I er 25 mennesker eller 1200, så kan Monkeybar hjælpe med, at finde den rette lokation til jeres arrangement. Ligeledes kan vi også hjælpe med, at udsmykke jeres egne lokaler til et prangende venue, så I ikke behøver at leje et venue. 

MONKEYBAR KLARER DET HELE:

  • Planlægning, drejebog og budget

  • Cocktails, øl, vand, vin og bobler

  • Grafisk design til invitationer

  • Underholdning, musik, DJ mv.

  • Mad, snacks og natmad

  • Fotograf

  • Lokaleleje, blomster, pynt, pavilloner mv.

BRUG FOR COCKTAIL INSPIRATION? - SÅ SE VORES MEST POPULÆRE COCKTAILS HER

 
Monkeybar.jpg

MOBIL BAR & CATERING

Der er ingen fest uden alkohol, og hos Monkeybar sætter vi en ære i, at sammensætte en god drinksmenu med lækre cocktails som I normalt køber på diverse cocktailbarer. Lækker catering fra dygtige kokke. Ligeledes har vi altid dygtig, positiv og charmerende personale med, som kan bidrage til jeres fest. Se evt. under Populære cocktails, hvad vi ofte laver af cocktails!

UNDERHOLDNING OG MUSIK

Musik er uundgåelig til ethvert arrangement; om der er tale om en DJ eller en kunstner. Monkeybar kan hjælpe med, at vælge de rette kunstnere til jeres arrangement.