mobil cocktailbar

Lej en mobil cocktailbar

Før i tiden var det store hit, rødvin og et fadølsanlæg. Idag er mulighederne mange, så ønsker du mere spændende fest som både kan appellere til mænd og kvinder, så book en bar til din næste fest. Monkeybar står for alt det praktiske i forbindelse med baren og eksekveringen, og garanterer jer en super baroplevelse. Alt vores personale, herunder bartendere og tjenere har stor erfaring inden for bar og restaurationsverdenen. Vi sætter en ære i, at levere et godt produkt og bidrage til en fantastisk aften. 

Lej en bar og bartendere hos Monkeybar. Hos Monkeybar vil vi gøre alt for, at bidrage til en god fest. Det er jeres gæster og arrangement, som skaber de gode oplevelser, og vi hos Monkeybar vil gøre alt for at bakke op om dette. Om det er et privat, eller firma event, så har vi løsningen til jer. Vi har stor erfaring med alt lige fra fødselsdage, konfirmationer, bryllupper og sommerfester til firmafester, receptioner, konferencer og julefrokoster. Vi har "ja-hatten" på ved alle henvendelser og ser frem til, at medvirke til en uforglemmelig dag eller aften sammen med jer.

Vi har flere muligheder hos Monkeybar. Du kan leje en bar, hvor det kun er selve baren, som du lejer, eller vores mest populære løsning, hvor du kan leje en bar, hvor vi står for selve servicen og indkøb. Her tilbyder vi en række løsninger, lige fra fri bar med alt inklusiv, betalingsbar til leje af bartendere. Intet arrangement er ens, hvorfor vi selvfølgelig er fleksible for at tilpasse os jeres specifikke arrangement. Så tøv endelig ikke med at skrive til os. Vi hjælper altid med, at sammensætte den helt rigtige drinksmenu, så den passer til jeres fest og gæster. 

Lej en mobil cocktailbar hos Monkeybar, har til formål at lette jeres arbejde i forbindelse med afviklingen af jeres arrangement samt at gøre det nemt og overskueligt til en fornuftig pris i forhold til, hvis I selv skulle planlægge, handle og arrangere bar. Med mange års erfaring i bar og restaurations-branchen ved vi hvad folk sætter pris på og vores standart er som på de mest populære cocktailbarer. Lej en mobil cocktailbar er en perfekt måde at afvikle en fest som privat eller erhverv, og en god mulighed for at få dygtige bartendere til at give jer en unik aften.

Intet event er for stort eller småt til Monkeybar. Vi har gennem de seneste mange år været med til at afvikle store firmafester med op til 1200 personer, og helt ned til at afvikle små intime fester med 10 gæster. Skal der være fest, så lad der være fest. Private fødselsdage, konfirmationer og polterabender til store firmafester, receptioner, julefrokoster og konferencer. Vi klarer det hele. Lej en cocktailbar hos Monkeybar og lad os sammensætte det lige præcis efter det koncept, som passer dig og dine gæster bedst. Vi glæder os til at hjælpe til din næste fest. 

 

PRISER

Priserne for leje af en mobil cocktailbar varierer alt efter det enkelte arrangement. Således betyder time- og gæsteantal meget for den samlede pris, og nedenstående prisoversigt skal derfor blot ses som vejledende. Men vi er Monkeybar, og hos os betyder fleksibilitet alt. Se mere her.

 

Fri bar
Priser fra 270 kr. pr. kuvert (inkl. moms)

 

Betalingsbar
Varierende priser pr. enhed

 
 

Fri bar

Lej en bar med alt inklusiv er vores mest populære løsning. Vi medbringer det hele, og tager alt med retur efter et vellykket event. Ved lej en bar pakke, så medbringer vi mobilbar samt spiritus, is, glas, barudstyr sirupper, frugt mv. Du skal altså ikke sørge for noget som helst, men bare overlade alt det praktiske arbejde til os. Når du lejer en bar som fri bar hos Monkeybar, så er baren som udgangspunkt åben i 4 timer, dette kan selvfølgelig forkortes eller forlænges, men 4 timer plejer at være passende. Ved lej en bar skal du ikke være bange for at få en ekstra regning tilsendt. Alt hvad der bliver drukket i det aftalte tidsforløb er inkluderet og regnet med i prisen. 

Vi køber altid godt ind! Vores største frygt er, at løbe tør for spiritus eller andet, hvilket heller ikke er sket endnu, 7-9-13. Når du som kunde har bestilt fri bar, så mener vi, fri bar gennem alle barens åbne timer. Udgangspunktet er, at der er fri bar i 5-6 udvalgte cocktails samt diverse sjusser, herunder Gin og tonics samt Rom og cola. Det er muligt, at tilkøbe øl og shots, hvis man ønsker det. 

Om det er privat eller erhverv, så er vores "fri bar" koncept den mest populære løsning. Det er bare nemt for alle parter. Så skal I afvikle en firmafest, julefrokost, fødselsdag, polterabend, bryllup, reception eller andet, så er Monkeybar klar til, at hjælpe jer til en fed aften og et vellykket arrangement. Vi sætter dig og dine gæster i centrum for hvert event, så tøv endelig ikke med at fortælle os om dine specifikke ønsker, og lad os tale nærmere omkring dit næste arrangement.

Per cocktail

Ved konceptet ”Per cocktail” medbringer vi vores mobile cocktailbar, bartendere, spiritus, mixers, is, service osv. præcis som ved vores "Fri bar" koncept. Den eneste forskel er blot, at I her betaler per cocktail som I drikker + et startgebyr. 

På samme måde som ved "Fri bar" serverer vi som udgangspunkt cocktails og sjusser, men vi kan ligeledes sagtens medbringe øl og shots, såfremt det ønskes.

Lej en bar – "Per cocktail" er et koncept, der henvender sig til dig/jer, som ikke ønsker at betale for fri bar til hele festen, men i stedet, at der betales for det faktiske antal serverede genstande. Det er vores erfaringer, at betalingsbar-konceptet egner sig særdeles godt til større firmafester, receptioner og lignende, hvor antallet af deltagende kan være svært at estimere på forhånd. Det er også muligt at kombinere betalingsbaren med fri bar, så du og dine gæster eksempelvis får 1-2 timers fri bar efterfulgt af normale barpriser. Mulighederne er mange, og hvis du har specifikke ønsker til leje af bar og bartendere, er vi meget imødekommende og åbne over for forslag, så vi kan skræddersy vores services til netop din fest og dermed give dig en helt unik festoplevelse.

Som udgangspunkt er ”Lej en bar – "Per cocktail” forbeholdt større arrangementer (over 50 personer). Har du yderligere spørgsmål om leje af vores bar, så kontakt os via e-mail eller over telefon, så sender vi dig et tilbud hurtigst muligt. Vi kan kontaktes telefonisk alle ugens dage mellem 9.30-21.00 på +4560170269.

Mobilbar_Monkeybar.jpg

BRUG FOR COCKTAIL INSPIRATION? - SÅ SE VORES MEST POPULÆRE COCKTAILS HER

Referencer

Vi har leveret mobile barløsninger til alle slags fester;
– Cocktail catering til firmafester
– Cocktail catering til julefrokoster
– Cocktail catering til sommerfester
– Cocktail catering til fødselsdage
– Cocktail catering til bryllupper
– Cocktail catering til receptioner

Kun fantasien sætter grænser. Læs mere om vores mange forskellige fester og referencer her.