OM MONKEYBAR

Et arrangement er ikke bare et arrangement. I hvert arrangement ligger timevis af forberedelse og planlægning forud for selve dagen. - og forhåbentlig lever arrangementet videre i folks bevidsthed længe efter. Det er der vi kommer ind i billedet.

Hos Monkeybar elsker vi events med særligt fokus på mobilbar området. Vi elsker at kredse om tingene, vi er detaljeorienteret og vi sætter en ære i, at være garant for et vellykket arrangement, stort som småt. Jo mere du kan slappe af, des bedre gør vi vores arbejde.

Vi kan bidrage med udvikling, planlægning samt gennemførsel af alle typer arrangementer med dig i fokus for, at skabe et unikt event og oplevelse. Vores kunder spænder vidt, lige fra store danske, - og internationale virksomheder til private og intime arrangementer. Vi er især stolte, når vi har repeating-customers. 

Vi har været i event, - og restaurationsbranchen i mange år, og har bl.a. erfaring fra Los Angeles også. Vi kan ikke klare det hele selv, hvorfor vi har håndplukket en række dygtige samarbejdspartnere til at hjælpe os.

Hos Monkeybar elsker vi at blive inspireret, hvorfor vi lever og ånder for event industrien og alle dens facetter. De sociale medier er en fantastisk kilde til inspiration og bestemt også et sted vi tyr til for, at være med på beatet. Vi følger bl.a. Checktom og deres super lækre Instagram profil. Håber den kan inspirere dig også.