julefrokost 2019

Skal jeres virksomhed holde julefest, stort som småt, så er Monkeybar.dk jeres rette partner til et vellykket arrangement. 

Om I vil holde det in-house eller på location, så sørger vi for, at der er lækre, friske cocktails til alle gæster. Alle vores bar-løsninger kan selvfølgelig skræddersyes, så det passer til jeres arrangement. Vi har stor erfaring med alt fra mindre firma-fester til store events på flere tusinde gæster. 

Ring til os på +4560170269 og hør nærmere eller få et uforpligtende tilbud herigennem siden. Skriv os en mail ved at skrive her.

 

mobilbar løsninger

FRI BAR (4 TIMER)

Vi kommer med hele pakken og tager det hele med igen, når festen er overstået. Bar, bartendere, spiritus, is, glas, frugt, tilbehør, mixers osv. (Min. 25 pers.)

260 kr. per. person. inkl. moms.

Eller prøv vores Fri bar de lux til 350 kr. inkl. moms

 

PER COCKTAIL

Vi medbringer alt ligesom ved fri bar pakken, forskellen er blot, at der betales pr. cocktail. God løsning til eksempelvis firma receptioner, hvor antallet kan variere. (Min. 50 pers.)

50 kr. inkl. moms. per. cocktail + 5000 kr. inkl. moms. i startgebyr. 

 

LEJE AF BARTENDER

Mangler I blot en bartender til at fuldende jeres bar? - så har vi dygtige, velsoigneret og charmerende bartendere der kan hjælpe jer.

300 kr. per. time inkl. moms.