5 GODE POLTERABEND IDEER

Skal din kammerat eller veninde giftes, og skal I til at planlægge en polterabend? Så har vi her samlet en håndfuld gode ideer og aktiviteter til at få en sjov og mindeværdig dag for bruden, gommen og alle involverede.

Vi er klar over, at der er forskel på en bruds polterabend og en gom. Men ens for begge er at han eller hun er i centrum, og målet er en god og festlig dag med folk man holder af.

At planlægge en polterabend kan dog være en smule mere omfattende. Derfor har vi her fundet 5 gode polterabend aktiviteter som er nemme at planlægge, og hvor alle kan være med, unge som ældre.

Tag på cocktailkursus i København

Et cocktailkursus er en perfekt polterabend aktivitet. De fleste polterabend indeholder alkohol, så hvorfor ikke kombinere alkohol, grin og læring?

Hos Monkeybar har vi afholdt hundredevis af cocktailkurser i forbindelse med polterabend og teambuilding arrangementer.

Cocktailkurset giver en masse god og ny læring, samtidig med at I får en del alkohol indenbords. Et normalt cocktailkursus består af 3-4 cocktails, som I selvfølgelig får lov til at drikke selv. Ligeledes lærer I selv at mixe lidt cocktails og vi garanterer højt humør.

Se her for priser på et 2 timers cocktailkursus i København.

Croquis

Et croquis arrangement er en super sjov aktivitet, både for mænd og kvinder. Det er helt sikkert en underholdende aktivitet, som alle deltagere kan tale om længe efter jeres polterabend.

Udfold jeres kreative evner, og tegn en levende model, som oftest er nøgen, i forskellige positurer. Prisen kan variere, men kan laves for omkring 150 kr per person i København.

Få lagt professionel makeup

For mange, så ender et polterabend oftest med alkohol og en bytur, så hvorfor ikke sørge for at I får lagt en lækker makeup, ordnet negle eller andet af en professionel stylist i løbet af dagen? Måske I ender med at finde den makeup artist som kan ligge makeup til brylluppet.

Et godt forslag kan være Beautyboosters - her kan I se hvad de tilbyder.

Escape room

Er din veninde eller kammerat vild med mysterier?

Så prøv kræfter med et af de mange escape rooms, der ligger i København til deres polterabend. Her kan I dele jer op i forskellige hold og konkurrere mod hinanden, og se hvem der først kommer igennem de gådefyldte rum.

Lad jeres konkurrence-gen komme frem, og se hvem der vinder. Det giver helt sikkert noget at snakke om på den anden side efterfølgende - også til brylluppet.

Go cart

Skal jeres polterabend indeholde lidt mere action, så er gocart en super fed aktivitet både for mænd og kvinder. Der findes mage gocart baner rundt omkring i København og omegn.

Men husk at ligge gocart aktiviteten tidligt på dagen, hvis I planlægger et cocktailkursus og alkohol senere på dagen.

Forrige
Forrige

Hvordan laver man en rigtig strawberry daiquiri?

Næste
Næste

Hvordan laver man en rigtig mojito