Cocktails & Charcuterie

COCKTAILKURSUS PÅ VORES SHOWROOM I BROLÆGGERSTRÆDE 6, KØBENHAVN K.

COCKTAILKURSUS FOR ALLE

Forkæl jeres ansatte, eller jer selv ved vores to timers cocktailkursus i hjertet af København. Vores hyggelige og intime showroom er med til at danne rammerne for jer, og vores dygtige bartender står klar til at guide jer igennem vores grund-cocktailkursus. Her vil I få en super god basisforståelse for diverse barudstyr og deres brug bag en cocktailbar. I vil selvfølgelig også blive kørt igennem en række klassiske cocktails, og få en god forståelse for diverse cocktail-principper.

Herunder ses vores show-bar, som I dette tilfælde dannede rammerne for en loge-aften for 17 mænd. Denne aften gennemgik vi følgende: Hvordan laver man en god gin og tonic? Whiskey sour, espresso martini og til sidst, hvordan laver man en Sazerac. - Ja den fra DRUK filmen.

LÆKKER CHARCUTERIE

Til mændendes loge-aften havde de bestilt lækker charcuterie som de kunne spise løbende under deres cocktailkursus.

Vi laver det grove, mens I laver det sjove

Vi klarer alt det forberedende arbejde og sørger selvfølgelig for opvasken, så I bare kan sørge for at nyde de gode cocktails og lære en masse.

Alle kan være med i vores cocktailkurser, unge som gamle. Det er ikke en konkurrence, og handler ikke om at være bedst eller hurtigst. Vores formål med vores cocktailkursus er at alle skal have en god oplevelse, og gå hjem med en masse ny viden som I kan dele med jeres nærmeste.

Læs mere om vores cocktailkursus

Forrige
Forrige

Hvorfor en mobilbar med fri bar i cocktails er den perfekte tilføjelse til din sommerfest

Næste
Næste

2 gode piña colada opskrifter