2 gode piña colada opskrifter

Der er blevet sunget utallige sange om piña colada. Tom Cruise elsker den. George Michael elskede den. Vi elsker den. Piña colada er nærmest synonym med sommer, sol og sandstrand. Vi viser jer her to variationer på en piña colada, den klassiske, og så den rigtig frække version.

Klassiske cocktails nyder et kæmpe comeback i disse år. Ud over, at klassikeren, Old fashioned har ligget nummer et over verdens mest populære cocktails i mange år, så er der én ingrediens som også buldrer frem i disse tider, nemlig æggehvide. Æggehvide er nøglen til den cremede og silke-lignende skum, som tager en almindelig cocktail til det næste niveau. Vi har udvalg nogle nogle cocktails med æggehvide, som I kan servere for jeres gæster til jeres næste fest, eller hyggeaften med vennerne.

Sådan laver man en god pina colada drink

Piña colada (Den klassiske)

En klassisk piña colada kan laves hurtigt og med få ingredienser. Malibu rom, ananas juice og kokos creme.

  • 5 cl malibu rom

  • 7,5 cl ananas juice

  • 2,5 cl kokos creme (coco lopez)

Shake disse 3 ingredienser sammen med en håndfuld isterninger, og aloha, du har en lækker og frisk piña colada som du kan nyde på en varm sommerdag.

Piña colada må anses som værende en af verdens mest populære og omtalte drinks. Og med god grund, den smager lækkert.

Hvis du er rigtig fræk, så blender du, eller juicer frisk ananas og bruger. Og i så fald kan du bruge ananas stilkene som pynt i glasset.

Lær at lave verdens bedste pina colada med koko kanu rom

Piña colada (Den frække version)

Den klassiske piña colada er en super lækker og nem drink at lave. Men hvis du gerne vil kredse lidt mere om den, og imponere dine venner til jeres næste fest, så er denne version af en piña colada på et helt andet niveau, og du vil have svært ved at gå tilbage til den klassiske piña colada.

Med input fra en af verdens bedste bartendere, Csatlos Mate viser vi her hvordan du kan lave en verdensklasse, piña colada.

  • 4 cl koko kanu rom

  • 1 cl wray & nephew white overproof rom

  • en håndfuld friske ananas stykker (ideelt søde og saftige)

  • 3 cl coco lopez kokos creme

  • en knivspids salt

  • (Du kan smide et par mynteblade med i blenderen)

Blend alle ingredienserne sammen med en håndfuld isterninger, og server i et passende glas. Som med den klassiske piña colada, så benyt her de friske ananas stilke som pynt til toppen.

 

Vil du lære at lave piña colada som en professionel bartender på vores 2 timers cocktailkursus.

Forrige
Forrige

Cocktails & Charcuterie

Næste
Næste

Cocktails med æggehvide