God jul og godt nytår 2023 med massere af cocktail catering og cocktailkurser

Året 2023 har været en ekstraordinær festlig sæson for Monkeybar, hvor vi har haft fornøjelsen af at arrangere og afholde adskillige fantastiske firmajulefester samt massere af cocktailkurser i København. Vores mål har altid været at skabe en uforglemmelig atmosfære, hvor glæde og festlige øjeblikke blomstrer, og i år har været intet mindre end en triumf for os.

Magiske Juleøjeblikke

Monkeybar har haft æren af at samle tusindvis af glade gæster til diverse julebegivenheder. Vi er stolte af at have været med til at slutte året godt af ved at bidrage med massere af lækre cocktails til diverse mobil cocktail catering og fri bar arrangementer.

Juletiden har altid været forbundet med glæde og en masse festlige events for Monkeybar, og i år var heller ingen undtagelse. Tak for alle, nye som gamle samarbejdspartnere som har stolet på os, og ladet os være en del af jeres julefrokost. Om det har været events med over 1000 deltagere, eller mindre teambuilding arrangementer med et cocktail kursus på vores showroom i København. Vi har nydt hvert og et arrangement.


Mobilbar og Cocktail Catering: Smagen af gode drinks

En afgørende del af vores succes har været vores erfaring og evne til at levere smagfulde, hurtige og lækre cocktails til hver en begivenhed. Vores mobile barer har bragt en unik atmosfære til hvert arrangement, og vores erfarne bartendere har tryllet lækre cocktails frem i et hurtigt tempo, så vi ikke har gæster der står og venter. Vores cocktail catering har været en stor hit, og gæsterne har nydt den ekstraordinære oplevelse af at have specialdesignede drinks skabt lige for dem.

Julefrokost med cocktail kursus

December har budt på en masse teambuilding julefrokost events, hvor cocktail kursus var en del af arrangementet. Vi har i denne måned afviklet en lang række cocktail kurser for hundredevis af deltagere på vores showroom i København. Et cocktailkursus er en oplagt del af en teambuilding dag, hvor der er fokus på hygge, at komme ud fra kontoret og læring i behagelige omgivelser.

Vi takker ydmygt af for 2023, og glæder os allerede til et travlt 2024 med massere af cocktail catering, fri bar events og cocktailkursus arrangementer i kalenderen.

Skal vi hjælpe med jer jeres kommende firmafest eller teambuilding dag, så skriv til os.

Glædelig jul og godt nytår.

Team Monkeybar

Forrige
Forrige

Hvid Jule-Mojito cocktail som gør juleaften en smule hyggeligere

Næste
Næste

Julefrokost med mobilbar med fri bar ad libitum, eller et cocktailkursus