Julefrokost med mobilbar med fri bar ad libitum, eller et cocktailkursus

Skal I holde julefrokost, og ønsker I at tilføje lidt ekstra til jeres fest? Så overvej vores mobile bar med drinks ad libitum, eller et cocktailkursus. Jeres ansatte eller gæster vil elske at få serveret lækre cocktails af professionelle bartendere, eller lære at lave lækre cocktails sammen med deres kollegaer.

Læs videre for at lære mere om, hvorfor en mobil bar med fri bar i cocktails, eller et cocktailkursus er den perfekte tilføjelse til jeres julefrokost.

 
mobilbar til sommerfest

Bekvemmelighed og fleksibilitet.

En af de største fordele ved at have en mobil bar til din julefrokost er den bekvemmelighed og fleksibilitet, den giver. Med en mobil bar behøver du ikke bekymre dig om at handle ind, få fat i isterninger, glas, om der er nok spiritus eller hyre en bartender.

Hos Monkeybar tager vi os af alt, lige fra at levere spiritus, isterninger, rigtige glas, mixers, frugter og udstyr til at betjene dine gæster. Det eneste I skal tage jer af, er at vælge hvilke cocktails som vi skal servere for jeres gæster, og vi sørger for resten. Vi tager en fast kuvertpris, så det er nemt for alle parter.

 

Kollegahygge med cocktailkursus.

Det bliver mere og mere populært at lave teambuilding aktiviteter, også i forbindelse med julefrokosten. Et cocktailkursus er en super ide til julefrokosten, og nogle hyggelige og lærerige timer med kollegaerne.

Hos Monkeybar kan I komme til os på vores showroom på Brolæggerstræde 6, 1211 København K, eller vi kan komme ud til jeres firma og afvikle et cocktailkursus.

Vi garanterer nogle underholdende og lærerige timer i vores selskab.


Unik og mindeværdig oplevelse

En mobil bar med fri cocktails er den perfekte tilføjelse til din julefrokost, fordi den giver en unik og mindeværdig oplevelse for dine gæster eller ansatte. Ikke alene vil de være i stand til at nyde lækre drinks uden at skulle bekymre sig om at betale for dem, men de vil også blive imponeret over bekvemmeligheden og det nye ved at have en mobil bar til festen. Dette er en fantastisk måde at få dit arrangement til at skille sig ud på og skabe et varigt indtryk på dine gæster. Plus, at vi gør meget ud af, at vælge de rette cocktails og drinks til jeres fest, så der er et bredt udvalg af drinks, både til mænd og kvinder og folk der kan li det sure, søde eller bitre.


Professionelle og erfarne bartendere

Når du hyrer en mobil bar til din julefrokost, kan du være sikker på, at du får professionelle og erfarne bartendere til at betjene dine gæster. Vores bartendere er nøje udvalgt, og vi gør en dyd ud af at bruge de samme bartendere for at stå inde for kvaliteten og servicen. Vi går op i ekspertise, god attitude og venlige opførsel, så I alle kan få en god fest og arrangement.


Vi skræddersyer den rette drinksmenu til jer

En af de bedste ting ved at leje en mobil bar til jeres julefrokost er de tilpassede drinksmuligheder. Vi gør meget ud af, at sende cocktail muligheder som vi mener passer godt til årstiden og jeres arrangement. Uanset om I vil have klassiske cocktails som whiskey sour, espresso martini, negroni og mojitos eller noget helt andet, så finder vi nogle gode cocktails som passer til jeres fest. Herudover kan vi selvfølgelig også tilbyde ikke-alkoholiske muligheder.

Mobilbar til julefrokost København

Omkostningseffektiv løsning

At leje en mobil bar med fri bar i cocktails er ikke kun en sjov tilføjelse til din julefrokost, men det kan også være en omkostningseffektiv løsning. I stedet for selv at købe al alkohol og mixere, leje glas, købe isterninger, leje bartendere osv, som hurtigt kan blive dyrt, så leverer Monkeybar alt til din fest til gode priser. Derudover behøver du ikke at bekymre dig om at løbe tør for drinks eller rydde op i rod bagefter. Det er en win-win situation for både dig og dine gæster.

 
Forrige
Forrige

God jul og godt nytår 2023 med massere af cocktail catering og cocktailkurser

Næste
Næste

Teambuilding i København