Negroni Sbagliato

NEGRONI SBAGLIATO ER EN LYS OG SPRUDLENDE VARIATION AF DEN KLASSISKE NEGRONI.

“SBAGLIATO” BETYDER FEJLAGTIGT. FOR DET VAR NEMLIG VED EN FEJL, AT MIRKO STOCCHETTO SOM ARBEJDEDE PÅ BAR BASSO I MILANO I 1972 KOM TIL AT TILFØJE BOBLER (SPARKLING WINE) I STEDET FOR GIN, DA HAN SKULLE LAVE EN NEGRONI.

Sådan laver man en Negroni Sbagliato

Negroni Sbagliato

Her et halvt århundrede senere er Negroni Sbagliato stadig en populær cocktail rundt omkring i verden. “Simplicity at its finest”.

Spritz manien har de seneste mange år vundet frem, hvilket også har medvirket til at Negroni Sbagliato er blevet endnu mere populær på diverse barer rundt om i verden, da den er et perfekt mix imellem en klassisk Negroni og en Aperol Spritz. Den er mere bitter og sprittet end en spritz, og den er nemmere at drikke end en klassisk negroni. Fraværet af ginen efterlader plads til kompleksiteten af en god prosecco. Men uanset hvad folk foretrækker, om den er klassikerne eller twist-versionen, så er begge valgt fremragende.

Negroni sbagliato opskrift

SÅDAN LAVER MAN EN NEGRONI SBAGLIATO

4 cl Sød vermouth
4 cl Campari
4 cl Prosecco

Fremgangsmåde:


1. Kombiner den søde vermouth, campari og prosecco i er lowball glas med isterninger.


2. Rør rundt i glasset for at køle drinken.


3. Garnish med en appelsin-twist.

Forrige
Forrige

Hvordan laver man en god gin og tonic