Teambuilding i København

GODE IDÉER TIL TEAMBUILDING AKTIVITETER

Hvis jeres firma leder efter gode ideer til teambuilding aktiviteter, så er I kommet til det rette sted. Mange teambuilding aktiviteter kræver en masse fra jeres ansatte, blandt andet samarbejde mellem flere personer, noget fysisk arbejde eller mentalt udfordrende. I vil blive udsat for en række teambuilding øvelser og samarbejds-øvelser, som lærer jer at lytte til hinanden, videregive ansvar til hinanden og ikke mindst regne med hinanden.

En teambuilding dag behøver ikke at kræve alverden fra jeres ansatte - det kan også bestå af hyggelige og afslappende aktiviteter, så jeres ansatte kan slappe ordentlig af og bare have en sjov dag.

Leder I efter en sjov og unik teambuilding aktivitet i København?

Så tilmeld jer vores 2 timers cocktailkursus og lær at mikse cocktails som en professionel bartender

Skal I forkæle jeres ansatte og samtidig have en teambuilding dag, så er et 2 timers cocktailkursus i København en oplagt aktivitet. Så kan du og dine kollegaer lære at lave lækre cocktails, og samtidig opbygge et bedre arbejdsmiljø og vendskab til deres kollegaer.


 

TEAMBUILDING OG TEAMBUILDING ØVELSER

Teambuilding er blevet utrolig populært de senere år. Firmaer er nødt til at gøre mere for at holde på deres ansatte, og heri ligger bl.a teambuilding aktiviteter, firmafester og andre personalegoder.

Er jeres firma beliggende i København og omegn, så anbefaler vi Monkeybar’s 2 timers cocktailkursus i København. Her ligges der vægt på læring samtidig med at der også skal hygges i gode omgivelser.

Cocktailkursus i København 2 timer teambuilding aktivitet

Hvad er teambuilding-oplevelsen med cocktailkurset?

Cocktailkurset teambuilding-oplevelse er en sjov og interaktiv aktivitet, hvor du og dine kolleger kan lære mixologiens kunst. Ledet af en professionel bartender vil du lære at lave en række forskellige cocktails, normalt 4 cocktails, fra klassiske favoritter til moderne drinks.

Denne oplevelse er ikke kun en god måde at knytte bånd til dit team på, men den hjælper også med at udvikle vigtige færdigheder såsom kommunikation, samarbejde og kreativitet. At lave gode cocktails handler på mange områder om kemi, at finde den rette balance af det sure, det søde og det bitre. Og får man den rette forståelse af hvordan man bygger diverse cocktails op, så er det intet problem at udforske cocktails hjemme hos sig selv efterfølgende.

Beliggende i hjertet af København er dette cocktailkursus en perfekt teambuilding oplevelse, som egner sig perfekt til grupper, der leder efter en unik og spændende aktivitet. Cocktailkurset er designet til at være praktisk og lærerigt, hvor hver deltager får chancen for at mixe og shake deres egne cocktails. Vores professionelle bartender vil guide jer gennem processen og lære jer fagets teknikker og tricks. Ved afslutningen af ​​cocktailkurset vil du og dit team have en nyfundet forståelse for mixologiens kunst, samt en dybere forbindelse med hinanden. Så hvorfor ikke ryste tingene op og booke dette cocktailkursus teambuilding-oplevelse til dit næste firmaarrangement?


Teambuilding handler om at flytte de relationer, I har på arbejdspladsen, ud i en ny kontekst. Det skaber et tættere sammenhold og styrker samarbejdet, fordi I får prøvet kræfter med andre udfordringer. Samtidig hjælper det altid på humøret og ens syn på konflikterne på arbejdspladsen, når man får nogle uventede, sjove og spændende oplevelser sammen.

 

Hvad lærer I på vores cocktailkursus?

I cocktailkurset vil du lære mixologiens kunst af en professionel bartender. Du vil lære at lave en række forskellige cocktails, fra klassiske favoritter til moderne kreationer. Du vil også lære om de forskellige typer spiritus, mixere og garniture, der bruges til cocktailfremstilling. Derudover vil du lære vigtige færdigheder såsom kommunikation, samarbejde og kreativitet, mens du sammen med dine kolleger skaber lækre cocktails. Det hele handler om balance, samt at forstå hinanden forskelligheder og præferencer.

SOMMERFEST, JULEFROKOST OG FIRMAFEST

Hvis jeres firma skal holde en firmafest i form af en julefrokost, en sommerfest eller teambuilding arrangement, så kan vi hos Monkeybar hjælpe jer og finde lige det som passer til jeres ønsker og behov. Om I er 30 ansatte eller 1000 er for os lige meget. Vi har 15 års erfaring med mobilbar og cocktail catering events i København, så vi kan stå inde for det vi leverer, hver gang.




Forrige
Forrige

Julefrokost med mobilbar med fri bar ad libitum, eller et cocktailkursus

Næste
Næste

Hvorfor en mobilbar med fri bar i cocktails er den perfekte tilføjelse til din sommerfest