Cocktails med æggehvide

Cocktails med æggehvide bliver mere og mere udbredt. Vi viser her nogle af vores favorit cocktails med æggehvide.

Klassiske cocktails nyder et kæmpe comeback i disse år. Ud over, at klassikeren, Old fashioned har ligget nummer et over verdens mest populære cocktails i mange år, så er der én ingrediens som også buldrer frem i disse tider, nemlig æggehvide. Æggehvide er nøglen til den cremede og silke-lignende skum, som tager en almindelig cocktail til det næste niveau. Vi har udvalg nogle nogle cocktails med æggehvide, som I kan servere for jeres gæster til jeres næste fest, eller hyggeaften med vennerne.

Her et halvt århundrede senere er Negroni Sbagliato stadig en populær cocktail rundt omkring i verden. “Simplicity at its finest”.

Spritz manien har de seneste mange år vundet frem, hvilket også har medvirket til at Negroni Sbagliato er blevet endnu mere populær på diverse barer rundt om i verden, da den er et perfekt mix imellem en klassisk Negroni og en Aperol Spritz. Den er mere bitter og sprittet end en spritz, og den er nemmere at drikke end en klassisk negroni. Fraværet af ginen efterlader plads til kompleksiteten af en god prosecco. Men uanset hvad folk foretrækker, om den er klassikerne eller twist-versionen, så er begge valgt fremragende.

sådan laver man en amaretto sour

The Amaretto Sour is quite possibly the archetypal bad drink,” says John deBary. For his personal update, deBary pares the recipe down to its essentials, offering a low-proof version built on Luxardo’s bitter and pungent Amaretto di Saschira.

 

Vil du lære at lave amaretto sour som en professionel bartender på vores 2 timers cocktailkursus.

Forrige
Forrige

2 gode piña colada opskrifter

Næste
Næste

5 GODE BRYLLUPS COCKTAILS